perjantai 21. joulukuuta 2012

Arvonta blogin seuraajille

... ei ole suuren suuri, mutta ei haittaa :) Koskapa tänään on esikoiseni syntymäpäivä, sen kunniaksi arvon kaikkien 6 seuraajani kesken pienen yllärin klo 23.35 (pojan syntymäaikaan). Yllärin sisältä on vielä ylläri itsellenikin, mutta askartelujuttuja se sisältänee ;) Palaan astiaan siis hiukan myöhemmin.

Ok. Teknisesti vaativan arvonnan tuloksena arvonnan voitti lukijani nro 2 eli Sari - onnittelut :) Järjestyshän lähtee bloggerissa alhaalta oikealta ja uusin on aina vasemmalla ylhäällä.

Palkinnon sisältöön ja sen lähettämiseen palailen vielä ja taas myöhemmin, koska luulen kaikilla olevan ainakin nyt muutaman päivän sen verran joulutohinaa, että tämä joutaa vielä tovin odottelemaan.

Muttamutta... koska tämä lukijakuntani on kovin pikkuinen, luulen, että näistä joulutohinoista toivuttuamme suoritan vielä hiukan lisäarvontaa ;)

 
5.1.13: Hupsista heijakkaa. Jokohan on joulusta ja vuodenvaihteesta toivuttu? Luultavasti. Ja toivottavasti ;)
Arvonnan voittajan lisäksi päätin palkita myös lukijani, jonka ainakin (kommenteistaan) tiedän täällä piipahtaneen - ja sehän on Sande :) Otan molempiin yhteyttä.

2 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Onnittelut esikoiselle!! Ja ylpeälle äidille tietty :) Pidän peukut pystyssä!

Sande kirjoitti...

Jeeeee!!! Ihanaa, kiitos Mira :))